A nyíregyházi pizzavonal

A pizzéria jelenleg Nyitva van.

Adatvédelmi tájékoztató

A pizzamaffia.hu tiszteletben tartja és megóvja személyes adataidat. A honlapunk biztonságot nyújt mindenkinek, aki meglátogatja akár tájékozódás, regisztráció vagy vásárlás céljából. A megadott adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

KI AZ ADATKEZELÕ?

A pizzamaffia.hu szolgáltatást a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. üzemelteti.

MILYEN INFORMÁCIÓKAT GYÛJTÜNK ÖSSZE, ÉS HOGYAN HASZNÁLJUK AZOKAT?

a) A pizzamaffia.hu meglátogatásakor olyan általános információkat gyûjtünk, melyek nem azonosítják a felhasználót személyesen( pl. oldalak letöltési gyakorisága) Ezeket és az ezekhez hasonló információkat utána elemezzük annak érdekében, hogy a honlapot látogatóink igényei és vásárlói szokásai alapján fejleszthessük.

b) Ahhoz, hogy a megrendelt árukat ki tudják szállítani, az alábbi adatok megadása szükséges:

-vezetéknév

-keresztnév

-szállítási cím

-telefonszám

-e-mail cím

c) A megrendelésekkel egy időben rögzítésre kerülnek az általad megadott megrendeléshez kötődő adatok is. A rendelés feladásakor eltároljuk a látogatás számítógépének IP címét. 

d) Az általad megadott e-mail címre időnként tájékoztató jellegű marketing üzeneteket küldhetünk, amelyekből kedvezményekről, akciós kínálatunkról, illetve a szolgáltatásainkban történő változásokról értesülhetsz. Ezekről az üzenetekről a bennük elhelyezett leiratkozó linkre kattintással tudsz leiratkozni. Ezek az üzenetek nem minősülnek ajánlattételnek, és a bennük szereplő kedvezmények igénybevétele feltételekhez lehet kötött.

A pizzamaffia.hu a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja.

3. MEDDIG TÁROLJUK AZ ADATOKAT?

A pizzamaffia.hu szolgáltatást számos visszatérő látogató használja rendszeresen, ezért az adatokat a regisztráció törléséig tároljuk, melyet kérésre elvégzünk.

4. ADATBIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

Az adatok szervertermében telepített 24 órás őrzéssel védett, saját szervereink winchesterein tárolódnak. Belső hozzáférés gyakorlatilag lehetetlen, a külső támadások ellen pedig magas szinten felkészített tûzfal védi az adatokat.

Pizzarendelő vonalak, melyeken rendelésedet fogadjuk: +36 (42) 44 13 44-es és a +36 (70) 246 5321;

Ha nem vagy elégedett termékünkkel, kérjük jelezd felénk minőség vonalunkon!
Panaszkezelés a +36 (70) 744 72 70-es telefonszámon. (Rendelést ezen a számon nem tudunk fogadni!)

A panaszt abban az esetben tudjuk csak kezelni, ha:
A TERMÉK KÉZHEZVÉTELÉTŐL SZÁMÍTOTT 30 PERCEN BELÜL JELZED A PROBLÉMÁT, LEGYEN MEG AZ ÉTEL 80 - 90%-A, ÉS AZ EREDETI CSOMAGOLÁSBAN KÉRJÜK VISSZA