x
28-as pizza akció - top
Rendelésem
A következő sorsolás időpontja
Ma
11 órakor
Tegnapi nyertesek
Szécsi Edina 06. 16. 20 ó.
Végsõ Attila 06. 16. 16 ó.
Kulcsár József 06. 16. 13 ó.
Pui Nikolett 06. 16. 11 ó.
Főoldal › Rendelés 3 lépésben

Rendelés 3 lépésben

Az alábbiakban leírjuk neked, hogyan tudsz gyorsan és egyszerûen rendelni tõlünk. Ha a kis képekre kattintasz akkor láthatod is, hogy mirõl beszélünk.

1. lépés
menu.jpgVálaszd ki kínálatunkból a megrendelni kívánt salátát, levest, pizzát stb., amit éppen megkívántál. Ezt többféle módon is megteheted. A fõoldalon lévõ fõmenübõl is választhatsz, vagy ha pizzát szeretnél, akkor ugyanitt a fõoldalon találsz egy „ONLINE PIZZARENDELÉS ITT” feliratú gombot.

extrak.jpgA termék adatlapján – ahol van ilyen lehetõség – választhatsz extrákat is (pl. pizzáknál, salátáknál)!dobozba.jpgHa kicsit lejjebb görgetsz, megadhatod a darabszámot is, ha esetleg 1-nél többet szeretnél abból a termékbõl rendelni. Ezután kattints a darabszám mellett lévõ nyílra, hogy a dobozba kerüljön a rendelésed.


kosarban.jpgEkkor az oldal fejlécében megjelenik, hogy mennyi termék van már a dobozodban és mennyi az összértéke. Erre a dobozra kattintva meg is tekintheted a részleteket. Ha a dobozba került a kiválasztott termék/termékek akkor mehetünk is a következõ lépésre.


2. lépés
reg.jpgA következõ lépés, hogy megadod az adataidat. Ez azt jelenti, hogy ha új vagy az oldalon és eddig még nem tetted meg akkor most regisztrálnod kell. Ezt az oldal fejlécében lévõ „Regisztráció” gombra kattintva tudod megtenni. Az ûrlap kitöltésénél figyelj, hogy minden adatot helyesen adj meg, mert csak így tudjuk garantálni, hogy a rendelésed gond nélkül megérkezik hozzád.

login.jpgHa korábban már regisztráltál, akkor csak be kell jelentkezned. A bejelentkezõ mezõt is az oldal fejlécében találod meg. Bejelentkezéshez add meg a regisztrált e-mail címed és jelszavad és kattints a piros alapon fehér nyílra!


3. lépés
kosar-fejlec.jpgEzután kattints a pizzás dobozra (vagy a mellette lévõ szövegre) az oldal fejlécében, hogy megtekinthesd a rendelésed részleteit, illetve innen tudsz továbblépni a megrendelés befejezéséhez a „Pénztár” gombra kattintva.

penztar.jpgItt tudod kiválasztani majd a fizetési és szállítási módokat, illetve egy összegzõ oldalt látsz majd, ahol még egyéb megjegyzéseidet is megadhatod, ha úgy gondolod. :-) Végül kattints a „Rendelés elküldése” gombra.Az 1. és 2. lépést nyugodtan felcserélheted. Regisztráció és/vagy bejelentkezés után is kiválaszthatod a rendelni kívánt ételt vagy italt.

Ha ezeket a lépéseket gondosan végigcsináltad, akkor innentõl már nem rajtad, hanem a mi ügyességünkön múlik, hogy mielõbb megérkezzen a futár a rendeléseddel. A szállítási idõrõl egyébként itt kapsz felvilágosítást. Ha bármi gond lenne, hívj nyugodtan minket vagy írj e-mailt a „Kapcsolat” menüpontban található e-mail címre.

Jó étvágyat!

Ha nem vagy elégedett termékünkkel, kérjük jelezd felénk minőség vonalunkon,
ezzel is segítve munkánkat: 06 70/535 0054
De csak abban az esetben tudjuk a panaszt kezelni, ha:
  • a termék kézhezvételétől számított 30 percen belül jelzed a problémát
  • legyen meg az étel 80 - 90%-a
  • és az eredeti csomagolásban kérjük vissza
A fenti telefonszámon kizárólag a panasz bejelentéseket tudjuk fogadni!
Rendelni továbbra is a +36 42/ 44 13 44 -es és a +36 70/ 246 5321-es
telefonszámon tudsz!