x
28-as pizza akció - top
Rendelésem
A következő sorsolás időpontja
Ma
11 órakor
Tegnapi nyertesek
Szilvási László 10. 16. 20 ó.
Csicsák Gábor 10. 16. 16 ó.
Henzsel Zsuzsanna 10. 16. 13 ó.
Gál Timea 10. 16. 11 ó.
Főoldal › Rendelés 3 lépésben

Rendelés 3 lépésben

Az alábbiakban leírjuk neked, hogyan tudsz gyorsan és egyszerűen rendelni tőlünk. Ha a kis képekre kattintasz akkor láthatod is, hogy miről beszélünk.

1. lépés
menu.jpgVálaszd ki kínálatunkból a megrendelni kívánt salátát, levest, pizzát stb., amit éppen megkívántál. Ezt többféle módon is megteheted. A főoldalon lévő főmenüből is választhatsz, vagy ha pizzát szeretnél, akkor ugyanitt a főoldalon találsz egy „ONLINE PIZZARENDELÉS ITT” feliratú gombot.

extrak.jpgA termék adatlapján – ahol van ilyen lehetőség – választhatsz extrákat is (pl. pizzáknál, salátáknál)!dobozba.jpgHa kicsit lejjebb görgetsz, megadhatod a darabszámot is, ha esetleg 1-nél többet szeretnél abból a termékből rendelni. Ezután kattints a darabszám mellett lévő nyílra, hogy a dobozba kerüljön a rendelésed.


kosarban.jpgEkkor az oldal fejlécében megjelenik, hogy mennyi termék van már a dobozodban és mennyi az összértéke. Erre a dobozra kattintva meg is tekintheted a részleteket. Ha a dobozba került a kiválasztott termék/termékek akkor mehetünk is a következő lépésre.


2. lépés
reg.jpgA következő lépés, hogy megadod az adataidat. Ez azt jelenti, hogy ha új vagy az oldalon és eddig még nem tetted meg akkor most regisztrálnod kell. Ezt az oldal fejlécében lévő „Regisztráció” gombra kattintva tudod megtenni. Az űrlap kitöltésénél figyelj, hogy minden adatot helyesen adj meg, mert csak így tudjuk garantálni, hogy a rendelésed gond nélkül megérkezik hozzád.

login.jpgHa korábban már regisztráltál, akkor csak be kell jelentkezned. A bejelentkező mezőt is az oldal fejlécében találod meg. Bejelentkezéshez add meg a regisztrált e-mail címed és jelszavad és kattints a piros alapon fehér nyílra!


3. lépés
kosar-fejlec.jpgEzután kattints a pizzás dobozra (vagy a mellette lévő szövegre) az oldal fejlécében, hogy megtekinthesd a rendelésed részleteit, illetve innen tudsz továbblépni a megrendelés befejezéséhez a „Pénztár” gombra kattintva.

penztar.jpgItt tudod kiválasztani majd a fizetési és szállítási módokat, illetve egy összegző oldalt látsz majd, ahol még egyéb megjegyzéseidet is megadhatod, ha úgy gondolod. :-) Végül kattints a „Rendelés elküldése” gombra.Az 1. és 2. lépést nyugodtan felcserélheted. Regisztráció és/vagy bejelentkezés után is kiválaszthatod a rendelni kívánt ételt vagy italt.

Ha ezeket a lépéseket gondosan végigcsináltad, akkor innentől már nem rajtad, hanem a mi ügyességünkön múlik, hogy mielőbb megérkezzen a futár a rendeléseddel. A szállítási időről egyébként itt kapsz felvilágosítást. Ha bármi gond lenne, hívj nyugodtan minket vagy írj e-mailt a „Kapcsolat” menüpontban található e-mail címre.

Jó étvágyat!

Ha nem vagy elégedett termékünkkel, kérjük jelezd felénk minőség vonalunkon,
ezzel is segítve munkánkat: 06 70/535 0054
De csak abban az esetben tudjuk a panaszt kezelni, ha:
  • a termék kézhezvételétől számított 30 percen belül jelzed a problémát
  • legyen meg az étel 80 - 90%-a
  • és az eredeti csomagolásban kérjük vissza